Forbehold:

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, pris- og rabatændringer samt udsolgte varer.

Ordrebekræftelse:

Det er vigtigt at du kontrollerer den ordrebekræftelse, vi fremsendes til dig pr mail, så snart ordren er registreret i vores ordresystem. Tjek bl.a. at leveringsdatoen fremgår som ønsket fra din side. Har du ingen indsigelser,fremsendes din ordre som det fremgår af ordrebekræftelsen.

Betaling:

Din betaling vil blive trukket på dit betalingskort, når vi afsender dine varer fra vores lager.

Levering:

Vi bestræber os altid på at sende din ordre så hurtigt som muligt. Ordrer modtaget inden kl. 9, afsendes samme dag. Har du en ønsket leveringsdato, så anfør det venligst i kommentarfeltet på ordren. Ønsker du levering andetstedsend på fakturaadressen, bedes du venligst også oplyse dette i kommentarfeltet.
Ved højtider og helligdage kan der forekomme forskydninger i ordre- og leveringsdage.
Hvis du har spørgsmål til din ordre, er er du mere end velkommen til at kontakte os.

Restordrer:

Restordrer efterleveres ikke - så du skal fremsende ny bestilling. Du kan blive skrevet på venteliste, så du får en mail, når varen er på lagerigen. 

Afbestilling og annullering:

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre, skal du sende en e-mail til info@vildmedhundemad.dk.
Afbestilling skal ske inden kl. 11.00 samme dag, som bestillingen er foretaget,da vi ellers er gået i gang med at pakke din ordre.

Returvarer:

Ønsker du at returnere en vare, skal det aftales med os forinden.

Varen skal returneres i fuld salgbar stand. Det betyder blandt andet,at den til enhver tid skal have været opbevaret korrekt. En evt. værdiforringelse bliver fratrukket det beløb, vi refunderer til dig.Værdiforringelsen beror på en konkret vurdering hos os fra sag til sag,hvorvidt varen er forringet og i givet fald hvor meget.

Alle produkter inden for pleje, foder, tilskudskost, vitaminer samt deslige,har en værdiforringelse på 100%, såfremt du åbner pakningen - og du vil derfortil enhver tid få refunderet 0 DKK, hvis du returnerer en vare i brudtemballage. Dette sker, da vi ikke kan sælge produkterne videre til andrekunder.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen og bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Reklamation

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for evt. reklamation. Du kan skrive på info@vildmedhundemad.dk,eller ringe på  +45 2673 2817.