Fordi vi er vilde med MAD!

Derfor har vi besluttet at gøre det lidt lettere for dig som kæledyrsejer, så du kan få det bedste af det bedste leveret direkte til døren, uden at du behøver at anstrenge dig.

Vi har udvalgt det allerbedste og mest gennemtænkte hunde- og kattemad, som du kan tilbyde din bedste ven. Førsteklasses råvarer uden kemi og kunstige konserveringsmidler. Og du skal bare lægge det i indkøbskurven og tjekke ud ved kassen hjemme fra sofaen, så klarer vi resten.

Vi hos Vild Med Hundemad vil gerne gøre ingredienslisten på tørfoderposen mere gennemskuelig for dig, så du kun skal bekymre dig om smagen. Vi har fravalgt racespecifikt-tørfoder, for det er noget vrøvl, synes vi. Mad er mad, og hvis vi bare spiser det, som vi har behov for og sørger for, at der rigtig mad i posen, så er det ligegyldig hvilken farve vi har, og hvor lange vores ben er!

Vi har testet alle produkterne. På dyr! Altså sådan nogle sofadyr, som har tendenser til at være utroligt selektive, fordi de er godt vant. Og alle vores favoritter finder du her hos Vild Med Hundemad.

Vores mission er at gøre en forskel for alle de hunde og katte, som i dag fodres med majsgluten, fjer og cellulose - og det, der er værre! Og som du som hunde- eller katteejer betaler alt for mange penge for.

Vi mener ikke, at hverken hunde eller katte er vegetarer eller drøvtyggere, så derfor skal der være kød i posen. Og ikke bare animalsk protein. KØD, som i friske ingredienser, som er behandlet ordentligt med respekt for råvarerne og de dyr, som er blevet til mad. Og er det ikke bedre at finde kilden til sundhed frem for at betale dyrlægen for at behandle allergier, som oftest er foderrelaterede? Det synes vi, og derfor har vi lavet denne shop, så vi kan redde endnu flere hunde fra dårlig tørkost. Så læn dig tilbage og gå på opdagelse i shoppen! Vi lover dig, at du får rigtig meget mad for dine penge.

De bedste hilsner
Vild Med Hundemad - Fordi vi er vilde med hunde. Og mad (og katte..). Og dyr.